Valutaomvandlare

Valutaomvandlaren är ett perfekt verktyg till dig som vill räkna ut euro till sek med specifika värden och siffror. Vad som är så bra med denna valutaomvandlare är att den räknar ut värdet direkt medans du skriver - du behöver alltså inte uppdatera sidan för att räkna ut ditt belopp! Valutaomvandlaren presenteras i samarbete med Lånemegleren Refinansiering.Euro
EUR / SEK
SEK Eurokursen hämtas direkt från Europeiska Centralbanken och om ni vill räkna ut eurokursen mer exakt - använd punkttecknet (.)
Nyhet Räkna på Rubeln!


Kursen just nu! »

Annons:

Hos Lånemäklaren kan du låna pengar helt utan säkerhet, upp till 500.000 kr.

₽ RubelSek.se $ Dollarn.nu £ Pundet.nu Bitcoinkurs.nu

Rösta om Euron!

Ja eller Nej till Euro?

Ska vi ha Euro i Sverige? Ja eller Nej? Rösta här!

Läs mer...

EUR/SEK Valutaomvandlare

Valutaomvandlare

Vår valutaomvandlare för att räkna Euro till Kronor är i världsklass. Ingen uppdatering behövs då den räknar ut medans ni skriver värdet!

Läs mer...

Historiska Eurokurser

Historiska eurokurser

Här visar vi upp historiska eurokurser från 90-talet fram tills idag.

Läs mer...

Eurons länder

Eurons länder

Många länder använder Euro. Här är den kompletta listan!

Läs mer...

Euron.nu ägs sedan 2014-06-01 av STK Finans och vi står även bakom andra ekonomi- och valutarelaterade hemsidor som bland annat Lainanvälittäjä, Pundet.nu och Dollarn.nu. Vi tog över denna sajt och gav den en makeover samt ett nytt fokuserat och intressant innehåll. Vår ambition är att Euron.nu skall fortsätta att vara en av Sveriges mest använda sajter när det gäller att räkna ut värdet mellan euro och svenska kronor - oavsett om man skall ut och resa i Europa eller nätshoppa. Vi hoppas ni får användning av vår tjänst och tar tacksamt emot feedback, frågor eller önskemål gällande hemsidan och dess verksamhet!
Vi står även bakom KonverteraTum.se. Kontakta oss här och läs gärna vår Privacy Policy.

Copyright © 2007 - 2019
www.Euron.nu